Echh czekam teraz na jakieś promocje, zawsze blisko świąt pojawiają się:
wiosnobranie na muve.pl
albo świąteczne promocje na steam
czasami trafiają się istne perełki jak np. 10 złotych za wersję counterka global offensive, albo 40 złotych za złotą wersję cywilizacji V albo skyrima. No i taniutki za 2,5 euro miałem left 4 dead i left 4 dead 2!
Polecam jak byście chcieli poszukać czegoś taniego, na wiosnobraniu/latobranio/jesieniobraniu/zimobraniu na muve oferty zmieniają sie co 24 godziny, ale aktualnie nie ma nadal wiosnobrania..
masz konto na steam? podaj nicka
nie mogę cię znaleźć
Mike napisał:
723mike
Chcesz dostać po tyłku w MK?
ja mam starszego kompa, więc u mnie na pewno by nie poszło
niestety mam za słaby procesor i stary windows xp
aa i takiego też nie ma 723mikey, więc gubisz się w zeznaniach ;p
Masz niedowiarku:
https://drive.google.com/file/d/0ByDkuB … sp=sharing
I 723Mike i 723Mikey. Szach mat!
i tak nie mogę cię wyszukać
http://i1102.photobucket.com/albums/g44 … trrlzh.jpg
ale chyba znam przyczynę, widze na twoim koncie nie masz zadnej kasy, pewnie mortal kombat kupiłeś poza steamem i masz nieaktywne konto steam online, tak jak tomek
obawiam się że tak ja się dołaczyłem do steam zanim były te wymysły, ale szczerze mówiąc zastanawiam się jak masz coś kupić na steam jak masz sklep niedostępny? czy masz dostępny?
story mode jest faktycznie super!
super pomysł! daj mi pieniądze
Mike napisał:
A gdzie je położyłeś
?
gdzie masz je położyć? proste! przyjmę przelewem na konto
a co tu czytać jak można dostać od kogoś kasę ;P
Mike napisał:
I dlatego jesteś biedny i nie stać Cie na kompa
taki to już los nieczytatych
a po co być "czytatym" skoro inni dają za darmo swoją drogą co to za oczytani, którzy używają słów "czytaty - nieczytany" xD
swoją drogą co to za oczytani, którzy używają słów "czytaty - nieczytany" xD
Tacy co chcą być zrozumiani przez nieczytaty plebs.
A jakby za darmo dawali to byś miał na czym grac, a nie sprzęt grzeje Ci się przy saperze na większej planszy
Plebs może być plebsem. Ale nie lubi być oszukiwany, oj nie nie. Ja pamiętam, że miało być za darmo, a już jest mowa że nie jest. Oojj widły będzie trzeba wyciągnąć, bo jak widać czytaty to fałszywy! nic to nowego!
Edit:
Właśnie! Jest już wiosnobranie ;p kupiłem na przykład na muve.pl za niecałem 10 złotych klucz na steam - civilization V pełna wersja PL dla Beaty bo ja mam kompletną polecam giereczkę, wciąga na długo jak sie buduje swoje państwo
Ostatnio edytowany przez Andemus (2016-04-17 21:27)