Czas: 18.03.2012.
Miejscie: Śliska
Godzina: 10:00
Prowadzenie: Tomek (może po mnie Łukasz)
System: Warhammer (Dzikie Pola/Warhammer)
Ostatnio edytowany przez Hakon (2012-02-28 21:32)
ja wstępnie jestem za, chociaż nie mogę wykluczyć pracy w daną niedzielę (cieżki okres). ale ogólnie mam taką propozycję że jeśli nie będą mogli grać kluczowi gracze to można od razu zagrać w dzikie pola, powoli rozkminiam kolejne etapy gry, teraz się skupiłem na finezji walki, nie jest taka prosta ale może ogarnę
Bardziej od walki ciekawi mnie czy gracze klimat poczują. To dość wymagający system i świat dla MG jak i dla Graczy. Ciekawi mnie w jakim roku byśmy grali za jakiego Króla itd. Nazwisko Bohatera już mam a imię zależy od roku w jakim nas umieścisz. (Mój BG będzie prawdziwym szlachcicem historycznie patrząc)
Nie obawiać się! Studiuję dzikie pola więc pewnie je poprowadzę mechanika walki jest mi już znana tylko muszę się z nią obyć ;p
Obyć się tylko można grając Wydaje mi się, że czasowo nie damy rady 2 gier pograć. Kamila wróciła do pracy i w niedziele ściągam ją do Wawy. Pewnie będę kończył okolo 16-17 by obrócić Warszawa-Brwinów i potem Brwinów-Warszawa do godziny 19. No chyba, że nie zawiozę rodzinki do Brwinowa.
Hej! Ja niestety odpadam z jutrzejszej sesji... Wybaczcie późną porę informowania ale po prostu padam na przysłowiowe ryło (sporo zajęć mi się trafiło w weekend - z jednego właśnie trafiłem do domu) i najzwyklej w świecie jutro chce odpocząć od wszystkiego i wszystkich. Wiem brzmi brutalnie i od takiej kompaniji się nie powinno nigdy odpoczywać ale czasem po prostu trzeba sobie odpuścić. Tak więc to czynię, liczę na zrozumienie i jeszcze raz przepraszam gdyż zawiodłem...
Scrat napisał:
Hej! Ja niestety odpadam z jutrzejszej sesji... Wybaczcie późną porę informowania ale po prostu padam na przysłowiowe ryło (sporo zajęć mi się trafiło w weekend - z jednego właśnie trafiłem do domu) i najzwyklej w świecie jutro chce odpocząć od wszystkiego i wszystkich. Wiem brzmi brutalnie i od takiej kompaniji się nie powinno nigdy odpoczywać ale czasem po prostu trzeba sobie odpuścić. Tak więc to czynię, liczę na zrozumienie i jeszcze raz przepraszam gdyż zawiodłem...
spoko, spoko ;p do 13:30 tworzyliśmy postacie do dzikich pól
I odbył się zjazd.
Tym razem nie w Warhammera tylko Dzikie Pola nas wezwały.
Pan Brat Tomasz zadowolony ze spotkania i gry.
Pozdrawiam
Ja nie wiem jak ze szkołą. Chcą zakończyć semestr przed 10 czerwca i zamierzają w każdy wekend kwietnia zjazdy robić. Narazie czekam na grafik z potwierdzeniem tego lub nie.
PS. znalazłem SETTLERSÓW ONLINE www.thesettlersonline.pl
OK. To daj znaka jak będziesz wiedział.
a ja znalazłem coś takiego:)
1. http://www.youtube.com/watch?v=RNOm3mA2 … re=related
2. http://www.youtube.com/watch?v=0BeQAt7Y … re=related
Worhammer 3D!!!
Ostatnio edytowany przez Madej (2012-03-28 10:07)
chłopaki już spamujecie w temacie spotkań ;p