No cóż... nowy komp idzie tuż tuż, wybrałem już zestaw tylko zamówić i odebrać...
Moje pytanko w co możemy pograć po sieci? najlepiej przez steam, origin lub uplay bo wtedy nie bedziemy mieć problemu z połączeniem. Najlepiej na steam, tylko wiadomo trzeba je mieć aktywnym np. kupić jedną grę za ileś tam ze sklepu steam
Moje pomysły:
Civ 5 - w to mogę pograć np z Mickiem, Filipem
CS:GO - counterek zawsze ten sam
a tak na marginesie są stronki gdzie można tanio wyszukiwać tanie pakiety gier - zazwyczaj kosztują około 5 euro lub 5 dolarów i dostaje sie klika kluczy gier np. steam
https://www.humblebundle.com/
LUB
https://www.bundlestars.com/en/
Jaki masz sprzęt?
Ja pograć online mogę z przypadku, bo sam nie wiem kiedy trafi się chwila wolnego.
Więc jak będziecie się ustawiać na coś to dajcie znać, ale nie zakładajcie z góry, że się pojawię
No i na steamie nie mam nic kupionego. Bo Nie liczą się chyba gry kupione w empiku i rejestrowane na steamie?
mocny na razie nie słyszę że pracuję ;p a ponieważ pod system jest dysk ssd to jego włączenie do aktywności trwa.. 10 sekund ;p
gry dodane jako klucze do steam sie nie liczą na start. Z tego co wiem musi być przynajmniej jedna gra kupowana w sklepie steam by mieć dostępne opcje sieciowe i widzieć innych. Ale nie wiem czy jest jakaś kwota za jaką masz kupić.
razem z win 10 wydałem 5k, instaluję na nowo civke 5 i heroesa 3 HD, ale żeby sprawdzić jego mocne to bym musiał coś nowego kupić ;p
Kupiłeś win 10? frajer. Wciąż da się oficjalnie za darmo zaktualizować 7 do 10.
To ja połowę tego wydałem z windą 7.
Żeby sprawdzić czy masz mocny sprzęt zainstaluj Gothica 2 lub 3 Jest tak niezoptyailizowany, że jak był na czasie to mało kto go na pełnych detalach odpalał
nie wiedziałem że można zaktualizować xp-ka do 10tki mędrcu
takich starych gier to nawet nie chcę mi się odpalać, ale jakie kto ma możliwości, takie gry
Mędrcu, 7 możesz mieć legalną nawet za 200-400 złoty potem aktualizujesz do 10.
A Gothica 2 i 3 nie zlekceważ mój padawanie, bo jej "optymalizacja" położyła niejedną nowszą maszynę
To pochwal się w co grasz A potem odejmij od tego grafikę i zostanie zero
Teraz rzadko można spotkać grę z klimatem. Nie to co kiedyś
Zaprzeczysz ze HoM&M 3 miała lepszą grywalność niż 5 czy 6?
Mike napisał:
Mędrcu, 7 możesz mieć legalną nawet za 200-400 złoty potem aktualizujesz do 10.
to jak to? najpierw piszesz że za darmo a teraz że jednak trzeba zapłacić 200-400? nie dość że mędrzec to i krętacz...
Gram w kilka gier, ale tłumaczenie ich tobie to jak rozmowa z pisowcem. Wychwalający tradycyjną przeszłość, bez świadomość że życie idzie naprzód.
200-400 złoty to dla takiego burżuja jak Ty to jak darmo
![]()
A te drobne to za 7 nie za 10Więc wszystko się zgadza.
ten opis tylko mnie utwierdził... słowo krętacz było na miejscu. Zwłaszcza że sam sobie przeczysz, żebyś się tylko nie pogubił
Wszytko jest legalne. Możesz legalnie kupić na allegro legalny egzemplarz windy 7 z licencją. I możesz legalnie upgradować go do 10. Nawet teraz gdy teoretycznie jest już po czasie. Po prostu wchodzisz na oficjalną stronę windy 10 i pobierasz.
Cały czas zmieniasz temat krętaczu. Powiedziałeś że mogę zrobić to za darmo a jednak muszę zapłacić za 7kę. Co mnie obchodzi czy legalnie, czy na allegro.
Jak zawsze mędrzec się wymądrzył, gówno wiedząc jaka jest sytuacja - no pisowiec jak nic.
gdybyś nie żydził na siódemkę i to miałbyś 10 za darmo a tak musisz zapłacić, żeby Cie mogli szpiegować do woli i blokować pirackie gry
Ale nie, dusza POowca się odezwała i atakuje pisiorami niewinnych.
Otwórz oczy. Nie bądź jak Korwin
Po pierwsze - pisałeś że 7 za darmo, co post później okazało się kosztuje 200-400 zł (niezłe darmo)
Po drugie - miałbym wydać na 7kę żeby mieć za darmo aktualizację do 10tki? to ja wolałem od razu kupić 10 za tą kasę
a pomyślałeś logicznie że jak będę musiał przeinstalować w przyszłości to już tej aktualizacji nie będzie? no comment